L'HUMT promou la primera jornada de simulació per a residents d'Anestesiologia i Reanimació del Vallès

El passat dimarts, 1 de febrer, el servei d'Anestesiologia, Reanimació, Medicina Perioperatòria i del Dolor de l'Hospital Universitari MútuaTerrassa (HUMT) va organitzar la primera edició de la jornada de simulació per a residents de primer i segon any d'Anestesiologia i Reanimació, la qual se es va celebrar a la sala d'actes de l'Edifici Docent i va tenir continuïtat fins el dimecres 2 de febrer.

Es tracta d'una jornada codirigida pel Dr. Rubèn López Canós i la Dra. Núria Poch Vall, adjunts al servei i màster en Simulació Clínica, amb la participació dels tutors Dr. Magín Morales Morales, la Dra. Mónica Pérez Poquet i el Dr. Gerard Mestres González. També es va comptar amb la col·laboració de la Dra. Míriam de la Maza Segovia i el Dr. Manuel Martín Navarro, residents de 4rt any del servei.

En el transcurs de la jornada, la qual es va dur a terme en dos dies diferents entre les 16 i les 20.30h -el primer reservat als residents de primer any i l'endemà als de segon- hi van participar al voltant d'una quinzena de residents de diversos hospitals del Vallès: el Consorci Sanitari de Terrassa, la Corporació Sanitària Parc Taulí, l'Hospital Universitari General de Catalunya i el propi Hospital Universitari MútuaTerrassa.

Els continguts es van abordar mitjançant la presentació i resolució de tres casos clínics, els quals van estar compilats per part dels directors de la jornada i els tutors de residents amb la voluntat que els participants puguin resoldre'ls de forma cooperativa i nodrint-se del coneixement compartit entre tots els professionals.