El servei de Cirurgia General, present al BHHSummit Iberoamèrica 2021

Sota el títol "Enfortint els llaços entre els ecosistemes de salut digitals", ahir es va celebrar el BHH Summit Iberoamèrica des del recinte Modernista de Sant Pau (seu del Barcelona Health Hub). L'encontre es va celebrar format virtual i en streaming i es va centrar en l'evolució de la telemedicina.
En el marc d'aquest Summit, BBraun -proveïdor de solucions sanitàries- va convidar a participar-hi al servei de Cirurgia General de l'HUMT amb el propòsit de conèixer de primera mà l'experiència pionera a nivell internacional en l'ús de l'eina "ForPatientAPP", concebuda per dur a terme un acompanyament pre i post quirúrgic dels pacients intervinguts d'hèrnia inguinal.
En aquest sentit hi van intervenir la Dra. Salvadora Delgado, cap del servei en qüestió i directora de l'Àmbit Quirúrgic de l'HUMT i la Dra. Itziar Larrañaga, adjunta al mateix servei i van aportar el seu testimoni envers la solució tecnològica en qüestió amb la que treballen des de fa un parell de mesos. Mitjançant l'experiència de l'HUMT, la nova APP es va donar a conèixer a altres centres hospitalaris i mercats.
El BHHSummit Iberoamèrica també va esdevenir una excel·lent ocasió per descobrir solucions innovadores sobre telemedicina, educació mèdica i teràpies digitals.