Professionals de la FAMT participen en les activitats promogudes des del Pla Local de Drogues

Les activitats s’emmarquen en el Dia Mundial d’Acció per a la Salut de les Dones

El passat 28 de maig es commemorava el Dia Internacional d'Acció per la Salut de les Dones a tot el món, amb l'objectiu de visualitzar la desigualtat entre dones i homes en termes de salut, així com proposar mesures que afavoreixin la igualtat.

El grup motor del Pla Local de Drogues, del que en forma part el CAS de l’HUMT, conjuntament amb el Servei de Polítiques de Gènere presentem la campanya "No em dona la vida!".
Es tracten de dues activitats: una xerrada i un taller vivencial adreçat a dones. Amb aquestes accions es vol posar l'èmfasi en la perspectiva de gènere en l'àmbit de les addiccions, i les causes dels malestars de gènere que sovint passen desapercebuts.

La xerrada oberta a tothom "No em dona la Vida! Com sobrevivim el dia a dia" es realitzarà el proper dijous 8 de juny de 18 a 19.30 hores, al Casal Cívic de Sant Pere
És necessari formalitzar la inscripció

El taller adreçat a dones " No em dona la vida! Una invitació per escoltar-te i retrobar-te a tu mateixa", es realitzarà el proper dijous 15 de juny de 9.30 a 12.30 hores al Casal Cívic de Sant Pere.
És necessari formalitzar la inscripció