Acte benvinguda i comiat residents

El comitè de dòcencia de l’Àmbit de Servei Assistencial organitza,el proper divendres 25 de maig, l'acte de benvinguda i comiat dels residents que aquest any inicien i finalitzen -respectivament- el seu període formatiu a MútuaTerrassa. L'acte tindrà lloc a la sala MútuaTerrassa a les 12.00h.


Pel que fa a la benvinguda, són un total de 48 els residents que han apostat per MútuaTerrassa com a entitat per a desenvolupar-hi la seva formació. Són 27 les especialitats acreditades en les quals començaran a adquirir la seva experiència professional. L'esmentat període formatiu serà d'entre 4 i 5 anys (en funció de l'especialitat). En el cas de les llevadores, del programa especialitzat en infermeria en salut mental i del programa d'infermeria d'atenció familiar i comunitària, el termini formatiu és de 2 anys.


Amb l'objectiu d'acomiadar els 37 residents que han finalitzat el període formatiu a l'entitat -iniciat entre els anys 2014 i 2018-, els representants d'aquests pronunciaran unes paraules de comiat i a continuació es realitzarà el lliurament dels diplomes acreditatius.