ERROR IN FERRETIZER ESTRUCTURA INCORRECTA! Array ( [instance] => ) La nostra cartera de serveis

La nostra cartera de serveis

Parlem de cartera de serveis d’Infermeria per referir-nos als serveis que els professionals d'infermeria oferim i posem a disposició de la comunitat per donar resposta a les seves necessitats de salut-malaltia en el marc de la nostra pràctica clínica. Generalment, inclou una gamma àmplia d’intervencions que inclouen des de la prevenció i promoció de la salut fins al tractament i la gestió de malalties fomentant la màxima autonomia en la presa de decisions perquè les persones puguin actuar sobre la seva pròpia salut. Totes elles destinades a proporcionar una atenció de qualitat centrada en el pacient i en la millora dels resultats de salut de la població.

Aquesta cartera està basada en la valoració i tractament de les respostes humanes als problemes de salut i/o processos vitals, per això els professionals d’infermeria estableixen un pla terapèutic en què s’avalua de forma continuada i sistemàtica l’efectivitat del pla d’acció i de les prestacions de cures envers els objectius i criteris de resultats establerts. Es realitza mitjançant la Taxonomia NANDA-NIC-NOC, que són sistemes de classificació i terminologia que ens permeten estandarditzar la nostra pràctica clínica i millorar la comunicació entre professionals.

Les infermeres utilitzen la relació d’ajuda terapèutica com a instrument bàsic de comunicació en els diferents servies i/o dispositius a on desenvolupen la seva activitat.

Dins dels Equips d’Atenció Primària i Atenció Hospitalària, les infermeres lideren els processos assistencials i de gestió, relacionat amb el procés de salut-malaltia, garantint la coordinació amb altres membres de l’equip, el que proporciona al ciutadà una atenció integral i continuada.

L’objectiu que perseguim és donar a conèixer a la població el que oferim les infermeres en els diferents serveis contemplats en cada un dels nivells assistencials i apropant el nostre coneixement a la ciutadania.

La descripció segueix l’estructura organitzativa de la nostra institució, definint l’horari d’atenció per cada un dels nivells assistencials, i descrivint la cartera en cada un dels serveis que formen les diferents grans àrees assistencials.