Hot Topics Trauma 2nd Meeting

Avui, 25 de gener i demà té lloc a Barcelona el segon Congrés Hot Topics Trauma Meeting. Els organitzadors de l’esdeveniment són els doctors Pedro Caba de l’Hospital Universitario 12 de Octubre de Madrid i en Jordi Salvador de l’Hospital Universitari MútuaTerrassa.

La idea del congrés és posar al dia els tractaments que poden oferir els millors resultats per als nostres pacients, així com estar al corrent del que ens espera en un futur immediat en quant a innovació i que sense cap dubte influirà en la nostra manera d’enfrontar-nos a les fractures.

El simposi combina els continguts teòrics en forma de revisió en profunditat de temes específics i cassos clínics, amb de vídeo de cirurgies reals centrades en els aspectes més tècnics que ens puguin ajudar a la nostra pràctica diària (tips and tricks). Per això comptem amb un panel de ponents experts nacionals i internacionals.

Aquest any hem incorporat una mesa de comunicacions lliures sobre noves tecnologies (3D, simulació, APP, etc.…) aplicades a l’àrea de la traumatologia.

L’objectiu del Hot Topics Trauma Meeting és explorar en profunditat alguns dels temes més candents de la traumatologia actual.