Acte de comiat dels residents

El comitè de Docència de l’Àmbit de Servei Assistencial va organitzar, el passat dimarts 10 de maig, l'acte de comiat dels residents que aquest any han finalitzat el seu període formatiu a MútuaTerrassa.

L'acte es va iniciar amb unes paraules de la Dra. Esther Calbo, directora mèdica assistencial de l'ambit mèdic i el Sr. Miguel Ángel Molina, director d'infermeria, ambdos de la Fundació Assistencial Mútua de Terrassa, amb l'objectiu d'acomiadar els 38 residents (10 de medicina de família i 28 de hospital , inclosos psicòlegs i farmàcia) que han finalitzat el període formatiu a l'entitat.

A continuació es va donar pas a la direcció de Docència re presentada pel Prof. Alejandor de la Sierra, direcotr de Docència, la Dra. Montse Llordés, Cap d'estudis de la UDMAFiC, el Dr. Baltasar Sánchez, Cap d'estudis de Formació Sanitària Especialitzada i la Dra. Cristina Estrada, exCap d'estudis de Formació Sanitària Especialitzada, que van realitzar el lliurament dels diplomes acreditatius dels residents formació sanitària especialitzada, a excepció dels 10 residents (5 de comunitària, 3 llevadores i 2 de salut mental) d’infermeria que finalitzaran el seu període formatiu al mes d'octubre

Per la seva banda, els representants dels residents van pronunciar unes paraules de comiat i un grup de la UDMAFiC van fer un detall a la Secretaria, la Sra. Veronica Gallardo, i la Cap d'estudis, la Dra. Montse Llordés.

També es va aprofitar l'acte per acomiadar la Dra. Cristina Estrada, que durant els darrers 4 anys ha estat Cap d'estudis de Formació Sanitària Especialitzada.

Moltes gràcies i molt bona sort a tots els residents que han finalitzat la seva residència!