Les infermeres internes residents participen en el XXVIè Premi d’Infermeria

El passat 27 de maig es van lliurar els premis de la 26ª edició del tradicional Premi d'Infermeria MútuaTerrassa. Es tracta d'un certamen anual que se celebra per commemorar el "Dia Internacional de la Infermeria" -el 12 de maig- i que té per objectiu donar visibilitat a la recerca en les cures infermeres des dels diferents àmbits assistencials dins la pròpia organització i impulsar la metodologia científica.

L'edició d'enguany ha aconseguit aplegar un total de 33 treballs, entre els que es trobaven el pòster Conocimientos, actitudes y hábitos de fotoprotecciónen profesionales sanitarios y no sanitarios de los Centros de Atención Primaria de la FAMT, del que eren autores Élida González CAP Rubí R2 IFiC, Laura Abadía CAP Valldoreix R2 IFiC, MªCarmen Segura CAP Rubí IFiC, Mireia Campos CAP Valldoreix IFiC.

Per una altra banda, l’IIR Isabel Cabado va presentar el seu projecte de recerca com a comunicació oral: Lumbalgia crónica inespecífica en Atención Primaria. Evaluación de la efectividad de una intervención educativa enfermera para pacientes con dolor lumbar crónico inespecífico.