Jornada de Portes Obertes presencials de futurs residents

Se va celebrar el dia 21 de març i es van ofertar 59 places en Formació Sanitària Especialitzada

Enguany, el Comitè de Docència de MútuaTerrassa va organitzar la jornada de portes obertes presencials de futurs residents concebuda amb la idea de donar a conèixer l'activitat assistencial, docent i investigadora als graduats i llicenciats que van superar la prova d'accés a la Formació Sanitària Especialitzada i que contemplin la possibilitat de realitzar la seva residència a l'HUMT o la Unitat docent Multiprofessional d'Atenció Familiar i Comunitària.

En el transcurs de la jornada, que a més de ser presencial també es va poder seguir en format online, tots ells van poder conèixer, de la mà de tutors i residents actuals, les instal·lacions així com la dinàmica de treball del centre. L'acte va anar a càrrec de la Dra. Salvadora Delgado, directora mèdica de l'àmbit quirúrgic de l'Hospital Universitari MútuaTerrassa, el Prof. Dr. Alejandro de la Sierra, director de Docència de l'HUMT, el Dr. Baltasar Sánchez, cap d'estudis de l'HUMT i la Dra. Montse Llordés, cap d'estudis de la Unitat Multiprofessional d'Atenció Familiar i Comunitària de l'Àmbit de Servei Assistencial de MútuaTerrassa.

Durant la jornada es va realitzar una visita guiada per les instal·lacions de les diferents unitats docents. Com a novetat de l'edició d'enguany, s'ha incorporat una nova especialitat Medicina del Treball.

Benvinguda a la Jornada de portes obertes

Portes obertes a la UDM de Família i Comunitària de MútuaTerrassa