Ens plau convidar-vos

a la 7ª Edició del curs d'Ecografia morfològica i funcional del sòl pelvià

que tindrà lloc els propers, dijous i divendres, 7 i 8 de març, a les 8.45h.

La importància i la utilitat de l'ecografia en l'estudi del sòl pelvià s'han fet paleses en els últims anys, considerant-se, a dia d'avui, una eina d'excel·lent ajuda per al diagnòstic de les disfuncions del sòl pelvià i per al control de la seva correcció o tractament.

Podríem afirmar, en aquest sentit, que amb l'ús de l'ecografia del sòl pelvià, els professionals que es dediquen a aquest tipus de patologia poden aportar un valor afegit a la qualitat de l'orientació diagnòstica i el maneig d'aquest tipus de pacients.

Per totes aquestes raons, un any més els presentem la Setena edició del Curs d'Ecografia Morfològica i Funcional del Sòl Pelvià, que comptarà amb ponents de gran experiència en aquest àmbit per impartir totes les ponències actualitzades i basades en l'evidència científica més actual.

La present edició es durà a terme els dies 7 i 8 de Març, estructurant el curs en dues parts o unitats. La primera, el dijous 7 de Març, consta d'una part teòrica amb ponències actualitzades que tractaran sobre l'aplicabilitat de l'ecografia en les disfuncions del sòl pelvià i una altra part pràctica amb vídeo-ecografies a temps real que permetran als assistents incorporar tant la sistemàtica com la interpretació de l'ecografia del sòl pelvià.

La segona unitat, el divendres 8 de Març, tindrà una orientació més pràctica. en aquesta edició, amb el propòsit d'optimitzar l'adquisició d'habilitats pràctiques als assistents, hem organitzat un itinerari pràctic separat en 3 grups, per a una major atenció personalitzada, que es repartirà en 3 tallers: un taller de perfeccionament de la tècnica ecogràfica, un altre de casos clínics complexos i el últim sobre la interpretació de volums ecogràfics amb el Software 4DView. Aquesta segona unitat compta amb places limitades, i ens complau informar-los que aquest any hem pogut ampliar-les fins a 42 persones, davant l'èxit de l'anterior edició.

Pensem que amb aquest format es podran complir els objectius del curs que són: difondre l'ús de l'ecografia, millorar el procés diagnòstic, perfeccionar la tècnica i aprendre a navegar per volums ecogràfics off-line.

Esperem que el curs respongui a les seves inquietuds i expectatives; nosaltres des del Hospital Universitari MútuaTerrassa farem tot el possible perquè sigui així.

Directores del curso
Dr. Jordi Cassadó Garriga
Dr. Antoni Pessarrodona Isern

Activitat (Seminari) acreditada pel Consell Català de Formació Continuada de les Professions Sanitàries i la Comisión de Formación Continuada del Sistema Nacional de Salud, amb el número de registre 09/023973-MD i 1,2 crèdits

Activitat (Tallers) acreditada pel Consell Català de Formació Continuada de les Professions Sanitàries i la Comisión de Formación Continuada del Sistema Nacional de Salud, amb el número de registre 09/023974-MD i 0,8 crèdits

Avalada per: