Ens plau convidar-vos

a la 7ª Edició del curs d'Ecografia morfològica i funcional del sòl pelvià

que tindrà lloc els propers, dijous i divendres, 7 i 8 de març, a les 8.45h.

La importància i la utilitat de l'ecografia en l'estudi del sòl pelvià s'han fet paleses en els últims anys, considerant-se, a dia d'avui, una eina d'excel·lent ajuda per al diagnòstic de les disfuncions del sòl pelvià i per al control de la seva correcció o tractament.

Podríem afirmar, en aquest sentit, que amb l'ús de l'ecografia del sòl pelvià, els professionals que es dediquen a aquest tipus de patologia poden aportar un valor afegit a la qualitat de l'orientació diagnòstica i el maneig d'aquest tipus de pacients.

Per totes aquestes raons, un any més els presentem la Setena edició del Curs d'Ecografia Morfològica i Funcional del Sòl Pelvià, que comptarà amb ponents de gran experiència en aquest àmbit per impartir totes les ponències, actualitzades i basades en l'evidència científica més actual.

La present edició es durà a terme els dies 7 i 8 de Març, estructurant el curs en dues parts o unitats. La primera, el dijous 7 de Març, consta d'una part teòrica amb ponències actualitzades que tractaran sobre l'aplicabilitat de l'ecografia en les disfuncions del sòl pelvià, i una altra part pràctica amb vídeo-ecografies a temps real que permetran als assistents incorporar tant la sistemàtica com la interpretació de l'ecografia del sòl pelvià.

La segona unitat, el divendres 8 de Març, tindrà una orientació més pràctica. en aquesta edició, amb el propòsit d'optimitzar l'adquisició d'habilitats pràctiques als assistents, hem organitzat un itinerari pràctic separat en 3 grups, per a una major atenció personalitzada. Aquest itinerari pràctic es repartirà en 3 tallers: un taller de perfeccionament de la tècnica ecogràfica, un altre de casos clínics complexos i el últim sobre la interpretació de volums ecogràfics amb el Software 4DView. Aquesta segona unitat compta amb places limitades, i ens complau informar-los que aquest any hem pogut ampliar aquestes places a 42 persones, davant l'èxit de l'anterior edició.

Pensem que amb aquest format es podran complir els objectius del curs que són: difondre l'ús de l'ecografia, millorar el procés diagnòstic, perfeccionar la tècnica i aprendre a navegar per volums ecogràfics off-line.

Esperem que el curs respongui a les seves inquietuds i expectatives; nosaltres des del Hospital Universitari MútuaTerrassa farem tot el possible perquè sigui així.

Directores del curso
Dr. Jordi Cassadó Garriga
Dr. Antoni Pessarrodona Isern

Avalada per: