Agenda

DlDtDcDjDvDsDg
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31      

Propers esdeveniments

 • 11 De febrer 2022

  2ª edició del curs d'Actualització en Cirurgia Toràcica

  Edifici docent - Carrer de Sant Antoni, 39 - Terrassa - Esdeveniments científics

  El proper dia, 11 de febrer, el Servei de Cirurgia Toràcica de l'Hospital Universitari MútuaTerrassa celebrarà aquest curs dirigit a Metges i residents de Cirurgia General, Cirurgia Toràcica, Pneumologia, Anestèsia, Medicina Intensiva, Rehabilitació i Anatomia Patològica, Infermeria de planta, de l’Àrea de Crítics, d’Urgències i del Bloc Quirúrgic i Fisioterapeutes

  En el transcurs del curs es tractarà l'actualització, difusió i intercanvi de coneixements, al maneig de les malalties toràciques quirúrgiques més habituals en el nostre context hospitalari, l'aprenentatge de les principals tècniques quirúrgiques i anestèsiques, de les cures intra i perioperatòries i detecció precoç d’errors freqüents.

  Aquesta jornada formativa es durà a terme en format híbrid: un nombre determinat de professsionals la podran seguir de forma presencial i un altre grup mitjançant connexió per videoconferència.

  Per a més informació i inscripcions entreu https://mutuaterrassa.com/jornades/ca/actualitzacio-cirurgia-toracica

 • 25 De febrer 2022

  Actualització en patologies mèdiques prevalents 2022

  Edifici docent - Carrer de Sant Antoni, 39 - Terrassa - Esdeveniments científics

  El proper divendres, 25 de febrer, tindrà lloc la jornada sobre Actualització en Patologies Mèdiques Prevalents, organitzada pel servei de Medicina Interna de l'Hospital Universitari MútuaTerrassa, està dirigida als metges/sses dels serveis de Medicina Interna, de Família i d'altres especialitats.

  Per a més informació i inscripcions entreu a: https://mutuaterrassa.com/jornades/ca/jornada-patologies-mediques-prevalents

 • 04 De març 2022

  9ª edició curs d'Ecografia morfològica i funcional del sòl pelvià

  Format online - Esdeveniments científics

  Aquest curs tindrà lloc el proper divendres, 4 de març, a les 8.00h, que aquesta ocasió en format online en streaming.


  La importància i la utilitat de l'ecografia en l'estudi del sòl pelvià s'han fet paleses en els últims anys, considerant-se, a dia d'avui, una eina d'excel·lent ajuda per al diagnòstic de les disfuncions ddel sòl pelvià i per al control de la seva correcció o tractament.

  Podríem afirmar, en aquest sentit, que amb l'ús de l'ecografia del sòl pelvià, els professionals que es dediquen a aquest tipus de patologia poden aportar un valor afegit a la qualitat de l'orientació diagnòstica i el maneig d'aquest tipus de pacients. Per totes aquestes raons, un any més els presentem la Novena edició d'el Curs d'Ecografia Morfològica i Funcional del Sòl Pelvià, en aquesta ocasió en format online en streaming.

  La realitat actual en el marc d'una pandèmia, ha fet que haguem adaptar-nos a aquesta situació sense renunciar a la formació i actualització que són imprescindibles en el nostre treball. Per això hem preparat aquesta edició que vol ser fidel a l'esperit docent de les anteriors. Com l'anterior edició es realitzarà en un format en línia que pretén presentar les ponències amb la màxima qualitat tecnològica -com correspon a un curs d'imatges ecogràfiques- així com interactuar al màxim amb els assistents.

  La present edició, que comptarà amb ponents de gran experiència, es durà a terme el dia 4 de març. El curs s'ha estructurat de manera que es puguin integrar correctament tant els conceptes teòrics, a partir de les ponències, com els pràctics, mitjançant l'anàlisi de casos clínics i detalls tècnics a partir de vídeos docents. L'apartat de casos clínics amb votació interactiva i discussió en directe, ens sembla una iniciativa útil per a la pràctica diària a l'una que formativa.

  Pensem que amb aquest format es podran complir els objectius de el curs que són: difondre l'ús de l'ecografia, millorar el procés diagnòstic i perfeccionar la tècnica.

  Esperem que el curs respongui a les seves inquietuds i expectatives, per la nostra part farem tot el possible perquè així sigui.

  Directors de el curs:
  Dr. Jordi Cassadó Garriga
  Dr. Antoni Pessarrodona Isern
  Dr. Oriol Porta Roda

  Per a més informació e inscripciones entreu https://mutuaterrassa.com/jornades/ca/jornada-ecografia-sol-pelvia

 • 09 De maig 2022

  CASOS CLÍNICS D'INFECCIÓ OSTEOARTICULAR. Cus interactiu per a residents

  Format online - Esdeveniments científics

  Les infeccions a COT són una de les malalties més complexes de la nostra especialitat.

  Per al seu correcte diagnòtic i tractament és imprescindible un abordatge multidisciplinari i un coneixement teòric i quirúrgic elevat. Encara que és un tipus de patologia a la que tot especialista s'haurà d'enfrontar en nombroses ocasions al llarg de la seva vida professional, avui dia hi ha poca oferta formativa pràctica i interactiva per a residents.

  L'objectiu d'aquest curs és aprofundir en el coneixement de les infeccions més habituals a COT a partir de casos clínics pràctics en què els assistents participaran de manera interactiva com si fos un equip multidisciplinari.

  Es tracta d'un curs estructurat en 4 sessions telemàtiques en grups reduïts de màxim 10 alumnes. La durada de cada sessió serà de 1 hora i es farà telemàticament a través de la plataforma ZOOM.

  Per a més informació us adjuntem el programa