Agenda

Octubre 2019

DlDtDcDjDvDsDg
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031   

Propers esdeveniments

 • 17 Octubre 2019

  La propera conferència del cicle Els Dijous de Mútua, centrada en les aturades cardíaques, canvia de data

  Sala MútuaTerrasssa - Edifici docent - Carrer de Sant Antoni, 39 de Terrassa - Esdeveniments científics

  Com actuar davant d'una aturada cardíaca? és el títol de la propera conferència que se celebrarà en el marc del cicle "Els Dijous de Mútua". Prevista inicialment per finals d'octubre, finalment se celebrarà el proper dijous 17 coincidint amb la Setmana Europea de l'Aturada Cardíaca.


  Anirà a càrrec del Dr. Baltasar Sánchez, metge adjunt al servei de Medicina Intensiva de l'HUMT i president de la Comissió d'RCP i el Sr. Sergi Mayol, cap base del SEM. Tindrà lloc, com sempre, a l'edifici docent a partir de les 18h.

 • 22 Octubre 2019

  L'ASSIR del CAP Rambla i l'Ajuntament de Terrassa organitzen unes sessions sobre paternitat responsable

  Sala d'actes del CAP Rambla - Rambla d'Ègara, 386, 08221 Terrassa - Esdeveniments científics

  Durant el mes d'octubre i novembre al Cap Rambla tindran lloc 4 sessions, promogudes pel Departament de Polítiques de Gènere de l'Ajuntament de Terrassa, amb les que es vol donar resposta a la necessitat d'oferir una atenció integral a la parella en el seu projecte de maternitat i paternitat, tenint en conte les relacions de gènere. Així va sorgir un canvi en la manera d'intervenir de l'equip professional de l'ASSIR en relació a la coparticipació dels homes en la criança del fills i filles per aconseguir una societat més igualitària i coresponsable.  Aquestes sessions estaran a càrrec del psicòleg Aaron Fernández i se centraran en què els homes puguin tenir un espai exclusiu on reflexionar sobre diferents aspectes de la seva futura paternitat, compartir experiències vitals i sentir-se acompanyats en aquest procés. La primera d'elles tindrà lloc el proper dia 22 d'octubre i les següents seran els dies: 29 d'octubre, 5 de novembre i 12 de novembre.

 • 22 Octubre 2019

  La innovació com a motor de futur serà l'eix de la XI jornada de l'Àmbit de Servei Sociosanitari

  Sala MútuaTerrasssa - Edifici docent - Carrer de Sant Antoni, 39 de Terrassa - Esdeveniments científics

  Amb el propòsit de donar a conèixer les experiències i els treballs desenvolupats el passat 2018 en matèria sociosanitària, el proper 22 d'octubre l'edifici docent acollirà la XI jornada científica de l'Àmbit de Servei Sociosanitari, que enguany portarà per títol: La innovació com a motor de futur. Durant la jornada els professionals d'aquest àmbit provinents de diferents centres gestionats per la Fundació Vallparadís de MútuaTerrassa presentaran les tesis doctorals i treballs o estudis que han estat presentats en prestigiosos certàmens o congressos.

 • 23 Octubre 2019

  Curso ADI-R (Autism Diagnostic Interview Revised)

  Sala MútuaTerrasssa - Edifici docent - Carrer de Sant Antoni, 39 de Terrassa - Esdeveniments científics

  Entre el 23 i 25 d'octubre, l'edifici docent acollirà una nova edició del curs de formació, investigació i acreditació clínica sobre ADI-R (Autism Diagnostic Interview Revised) organitzat per la Unitat de Psiquiatria Infantil i Juvenil de l'Hospital Universitari MútuaTerrassa (HUMT) .

  Igual que en les passades edicions, la direcció d'aquest curs anirà a càrrec de la Dra. Amaia Hervás, metge psiquiatre i coordinadora d'aquesta unitat. La Dra. Hervás és una professional referent a nivell estatal i internacional en la formació d'aquestes eines de diagnòstic ADI-R i ADOS2 per la University of London (UK), la Newcastle University (UK) i la Cornell University New York (USA).

 • 23 Octubre 2019

  MútuaTerrassa participa a la Jornada de Treball Social i Sanitari de Terrassa

  Auditori Municipal - Carrer de Miquel Vives, 2, 08222 - Terrassa - Esdeveniments científics

  Es tracta d'una trobada concebuda amb la voluntat de compartir un espai de coneixement per millorar el treball en equip dels professionals vinculats als àmbits del treball social i sanitari i que s'encarreguen d'atendre unes necessitats creixents.


  Per part de MútuaTerrassa hi intervindrà la Dra. Yolanda Cuesta, directora-gerent de l'Àmbit de Servei Assistencial de MútuaTerrassa i la Sra. Isabel Marín, coordinadora de la Unitat de Treball Social de l'entitat. La jornada contempla també la conferència magistral "Atención integrada sanitaria y social: refrescando la mirada", a càrrec del Dr. Fernando Fantova, llicenciat en sociologia, filosofia i ciències de l'educació.


  La jornada inclou també diversos tallers treball sobre com es relacionen els professionals de les tres institucions, seguiment i tractament centrat en la persona i una mirada cap a la prevenció. Les inscripcions finalitzen el proper 11 d'octubre i s'han d'efectuar al correu: jornadatreball2019@gmail.com

 • 29 Octubre 2019

  La jornada d'actualització en l'Àrea Pediàtrica arriba a la quinzena edició amb els residents com a protagonistes

  Sala MútuaTerrasssa - Edifici docent - Carrer de Sant Antoni, 39 de Terrassa - Esdeveniments científics

  El servei de Pediatria l'Hospital Universitari MútuaTerrassa (HUMT) celebrarà -a la sala d'actes de l'Edifici Docent- la quinzena jornada d'actualització en l'àrea pediàtrica, dirigida a pediatres, llevadores i infermeres de l'àrea pediàtrica, a metges de família d'aquesta àrea així com a residents de pediatria i medicina de família. Es tracta d'una jornada coordinada pel Dr. Roger Garcia, cap del servei de Pediatria de l'HUMT i la Dra. Marta Garcia, adjunta al mateix servei.


  La sessió començarà a partir de les 8:30h amb la inauguració de la jornada i acte seguit intervindrà la Dra. Alícia Mirada i la Dra. Rosa Puigarnau, adjuntes del mateix servei i tutores de residents amb una breu explicació sobre el perquè de la temàtica de la jornada d'enguany.


  En el transcurs de la jornada, la qual és previst que finalitzi al voltant de les 14h, hi participaran més d'una vintena de professionals vinculats a l'Àrea Pediàtrica i els quals tenen un tret comú: tots ells han estat residents del servei de Pediatria de l'HUMT.


  Amb un format de ponències breus -deu minuts d'intervenció- abordaran missatges claus i aspectes rellevants en la recerca de diversos àmbits pediàtrics com la nutrició, la cirurgia, la cardiologia, la nefrologia, les cures pal·liatives o les urgències, entre molts d'altres.

  Les inscripcions són gratuïtes i es poden realitzar a través d'aquest https://mutuaterrassa.com/jornades/ca/xv-jornada-actualitzacio-pediatria (per als professionals d'altres entitats)