Saps què fem a Reumatologia?

Al Servei de Reumatologia tenim com a objectiu oferir una atenció especialitzada de qualitat als pacients de totes les edats afectes de reumatismes.

Així, a més de consultes generals a les nostres noves consultes externes i als CAP de Terrassa, Rubí i Valldoreix, disposem d’agendes dedicades a temes específics com:

  • Artritis d’inici, per atendre als pacients amb artritis de recent inici i fer un seguiment de la seva evolució al llarg del temps.
  • Artritis Reumatoide. Consulta que controla el curs de pacients amb aquesta malaltia, detectant i tractant de forma precoç les possibles complicacions.
  • Espondiloartropaties. Els pacients amb Espondilitis Anquilosant, Artropatia Psoriàsica o artropaties associades a malalties inflamatòries intestinals entre d’altres, troben aquí l’estudi i maneig que precisen.
  • Metabolisme ossi. La osteoporosis és una malaltia molt prevalent que pot afectar a persones d’ambdós sexes i que, amb un correcte tractament pot cursar de manera favorable en una gran part dels casos.
  • Malalties Autoimmunes Sistèmiques. Les malalties del teixit connectiu o autoimmunes mereixen, per les seves particulars característiques, un espai específic i professionals experts. Malalties com Lupus Eritematós Sistèmic, Síndrome Sjögren, Esclerosis Sistèmica, Miopaties Inflamatòries, Síndrome Antifosfolipidic o Vasculitis Sistèmiques tenen cabuda en aquesta agenda.
  • Reumatologia pediàtrica. Els nens no son petits adults, sinó que tenen malalties pròpies que requereixen un maneig específic i reumatòlegs experts.

A més, fem ecografies, capil.laroscòpies periunguials, examen de cristalls a líquid sinovial, biòpsies de greix subcutani, biòpsies de glàndules salivals menors, administració de fàrmacs endovenosos a l’hospital de dia polivalent i altres procediments necessaris per l’atenció integral dels pacients reumàtics.