Participació dels professionals de Reumatologia a la reunió de la Societat Catalana de Reumatologia i al Curs de Teràpies Dirigides

El passat 5 de febrer va tenir lloc la Reunió bimensual de la Societat Catalana de Reumatologia, en el transcurs de la qual la Júlia Bermúdez, metge resident de 3r del nostre servei, va presentar un cas tancat. En referència al cas d'una pacient amb Osteomielitis Crònica Multifocal Recurrent, la Dra. Bermúdez va repassar alguns dels aspectes més importants de la malaltia.


Per una altra banda, la Dra. Georgina Salvador, metge adjunta del nostre servei, va presentar en l'edició d'enguany del "Curso de Terapias Dirigidas de la Sociedad Española de Reumatología", que va tenir lloc els dies 5 i 6 de febrer, una fantàstica actualització sobre la visió del reumatòleg respecte a l'ús dels nous "checkpoints" en el tractament del càncer. La seva revisió va permetre conèixer algunes de les publicacions més recents en aquest tema i aprendre el maneig de les complicacions reumàtiques.