El Dr. Francesc Molina explica a Ràdio Terrassa com prevenir i tractar els polls

Coincidint amb la tornada a l'escola, el passat divendres, 20 de setembre, Ràdio Terrassa va convidar a participar el magazín matinal "El Submarí" al Dr. Francesc Molina, metge adjunt del Servei de Pediatria del CAP Terrassa Sud i professional reconegut pel Col·legi Oficial de Metges de Barcelona amb un dels Premis a l'Excel·lència professional el passat 2017.


En el transcurs de l'entrevista, motivada pel fet que aquests insectes parasitaris apareixen amb freqüència als centres educatius, el Dr. Molina va explicar què son els polls, com s'agafen i es va referir també als mecanismes per detectar-los i a les fórmules per eliminar-los.



Tanmateix, l'expert va explicar que certament a l'actualitat hi ha polls més sovint a l'ambient escolar i social pel fet que la hi ha molts més moments de socialització i aquesta circumstància n'afavoreix la seva proliferació. Per prevenir-los, entre d'altres, es va referir a la necessitat de pentinar amb freqüència als infants amb pintes especials i observar els caps dels menuts.