Benvinguts al blog de Pediatria de MútuaTerrassa

Al Servei de Pediatria de MútuaTerrassa atenem cada dia desenes de visites i consultes de pares i mares preocupats per la salut dels seus fills. Tota aquesta experiència acumulada ens ha permès conèixer de primera mà quins són els principals neguits i dubtes que apareixen durant les primeres etapes de la vida.

Amb l’objectiu de resoldre aquests dubtes més comuns amb informació contrastada i especialitzada hem elaborat aquest blog. Aquí trobareu informació que considerem important i que us pot ser de gran utilitat. Aquesta informació està estructurada per edats (des de l’arribada al món del nadó fins a l’adolescència) i per temes d’interès, consells de salut, problemes de salut freqüents, etc. A més, regularment publicarem nous articles relatius a temes que estiguin més vinculats a l’actualitat.

També volem aclarir que aquest blog de cap manera vol ser una consulta pediàtrica en línia. És molt important que el pacient es visiti presencialment a les consultes atès que cada cas té les seves particularitats i necessita de l’opinió especialitzada de l’equip mèdic.

  • Xarampió: el que hem de saber

    17-05-2019

    El xarampió és una malaltia provocada per un virus (família Paramyxoviridae i del gènere Morbilliv¡irus) molt contagiosa que inicialment cursa amb febre (més de 38ºC), malestar general i símptomes catarrals (tos seca, …Llegir més