Nascuts per llegir

Aquest programa ajuda a establir un vincle afectiu entre els adults i la petita infància a través de la lectura, mobilitza la comunitat que té cura dels infants, perquè no només els protegeixi de les malalties i de la violència, sinó que promogui alhora el desenvolupament afectiu i cognitiu adequat dels més petits.

El programa es desenvolupa conjuntament entre biblioteques, professionals de salut i altres agents del món de la lectura i dels infants. En concret, la Biblioteca Mestre Martí Tauler en col·laboració amb els CAP Anton de Borja, CAP Sant Genís i CAP Mutua Rubí porten a terme aquest projecte a la ciutat de Rubí.

Aquest programa s’inicia des de la consulta de la llevadora durant l’embaràs on es fa entrega del programa i del material per seguir-ho a les futures mares i pares: tagertes i etiquetes per complementar, programa de la biblioteca, documentacio per fer tarjeta de soci, etc. Es continua amb l’adaptació d’espais a les sales d’espera dels CAP per fomentar la lectura amb la disponibilitat de contes i el programa de L’Hora del Conte.

Si vols més informació o vols afegir-te al programa adreça’t al teu CAP o a la Biblioteca.