La Dra. Olga Simon participa a la I jornada “Alcohol: droga legal, debat social”

El passat divendres, 27 d’abril va tenir lloc al Vapor Universitari de Terrassa la jornada “Alcohol: droga legal, debat social” organitzada per l’Ajuntament de Terrassa a través del servei de Salut i Comunitat i la Comissió permanent del Pla Local de Drogues, en el qual MútuaTerrassa hi participa.
La Dra. Olga Simon, metge del servei de Psiquiatria de l’HUMT va intervenir a la jornada amb la ponència Dona i alcohol, on presentava dades sobre el consum d’alcohol en les dones. La jornada va estar conduïda per la Sra. Begoña del Pueyo, periodista especialitzada en drogodependències, i va comptar amb la presència de professionals de l’àmbit de drogodependències procedents de diferents entitats i associacions relacionades amb aquest àmbit. L’alcalde de Terrassa, l’Il·lm Sr. Alfredo Vega va inaugurar aquesta jornada acompanyat pel Sr. Albert Moncada, cap del servei de Salut i Comunitat de l’Ajuntament de Terrassa.
Durant la jornada es va presentar el nou web del Pla de drogues on es recullen el desenvolupament d’activitats per promoure la prevenció del consum i l’abordatge dels problemes que se’n deriven. El Centre d’Atenció i Seguiment de Drogodependències de MútuaTerrassa hi col·labora aportant continguts.