La Ràdio Municipal de Terrassa convida a la dietista-nutricionista Mireia Libran a parlar sobre els beneficis dels llegums

El passat 2016 l'Organització de les Nacions Unides (ONU) va declarar el 10 de febrer com el Dia Internacional dels Llegums. Coincidint amb aquesta efemèride, el magazín matinal "El Submarí" de la Ràdio Municipal de Terrassa ha convidat a la Mireia Libran, dietista-nutricionista de MútuaTerrassa, a explicar a l'audiència les particularitats i beneficis d'aquest grup d'aliments.

En el transcurs de l'entrevista s'ha referit als múltiples avantatges que implica en termes de salut -aportació de fibra, proteïna vegetal, vitamines i energia- i als beneficis que es deriven de la seva ingesta com la millora dels nivells de colesterol i el sucre en sang o la reducció de l'aparició d'obesitat.

Entre altres, la Mireia també ha apuntat la conveniència de menjar-ne entre 3 i 4 cops a la setmana així com la necessitat d'integrar-los amb cereals per tal que la proteïna vegetal que aporten pugui ser complerta.

Sentir l'entrevista sencera:

https://www.ivoox.com/submari-dijous-10-02-2022-programa-2-374-audios-mp3_rf_82066778_1.html