Gestió de la medicació del Servei de Farmàcia Hospitalària

Les persones usuàries del servei cal que el contactin telefònicament per gestionar la dispensació de medicació

Fruit de la situació d’excepcionalitat sanitària que estem vivint, des del Servei de Farmàcia de l’Hospital Universitari Mútua Terrassa (HUMT) s’està duent a terme un esforç important per tal de fer arribar la Medicació Hospitalària de Dispensació Ambulatòria (MHDA) als domicilis dels pacients que en requereixen.

Així doncs, les persones que mantenen un tractament de medicació regular gestionat des d’aquest servei no caldrà que es desplacin al centre. Senzillament hauran de trucar al servei, al 93 736 50 57, per fer la demanda de la medicació prescrita. S’han prioritzat els pacients de risc, de mobilitat reduïda i pacients aïllats, tot i que la voluntat és la d’arribar al màxim nombre de pacients.

Per tal de poder gestionar aquesta nova operativa derivada de la situació d’excepcionalitat, el Servei de Farmàcia compta amb un servei de missatgeria i a partir de demà, dimarts 7 d’abril, la gestió d’entrega domiciliària es complementarà amb la incorporació d’un grup de voluntaris.

En paral·lel a aquesta mesura, des del servei en qüestió també s´han pres altres mesures per reduir la freqüència de visites a l´hospital, com ara la dispensació de la medicació per a un termini de 2 mesos.