CovidCos


CovidCos està concebut, dissenyat i promogut per la Fundació Docència i Recerca MútuaTerrassa en estreta col·laboració amb la Unitat de Control d’Infeccions i l’Àrea de Formació Contínua d’Infermeria de l'Hospital Universitari MútuaTerrassa.


Amb l'objectiu de capacitar i reforçar les mesures bàsiques del protocol establert per a la protecció dels professionals en el maneig de pacients amb Covid-19. Gràcies a la Realitat Virtual Immersiva (RVI) es pretén aconseguir millorar el coneixement dels professionals sanitaris en la col·locació i retirada de materials de protecció individual (EIPs).

L’aplicació possibilita al professional l’elecció entre una pràctica completa o una seqüència concreta i per cadascuna d’aquestes es defineix una combinació de peces de roba i l’ordre exacte en el que cal col·locar-se-les i retirar-se-les.

Des de la Fundació Docència i Recerca s’ha optat per la RVI, ja que constitueix una opció de formació ràpida i que permet l’actualització de continguts de forma senzilla, així com l’optimització de recursos. La formació és un element clau per a l‘adquisició de coneixement en el marc d’un nou escenari, exigent i canviant i en aquest sentit el mòdul en qüestió ha tingut molt bona acollida ja que permet actuar de manera individual o grupal sense equipament de protecció real i es pot repetir múltiples vegades, mantenint la seguretat i minimitzant riscos.
Voleu saber més i provar Covid Cos?

Poseu en contacte amb nosaltres
Aquest projecte compta amb el cofinançament del Consell Comarcal del Vallès Occidental