La Fundació per a la Docència i la Recerca de MútuaTerrassa fa públics els resultats de la XVII edició de la Beca FMT

El passat 17 de novembre es tancava el termini de presentació de projectes d'investigació de les 17a convocatòria de beques de la Fundació Recerca i Docència MútuaTerrassa que se centraven en dues vessats:


7 de febrer de 2022, la dels projectes presentats a la XVII edició de la Beca FMT en les seves vessants:

  • Modalitat A+B: Projectes de recerca que es desenvolupin en l'àmbit de l'Atenció Primària, Clínic-Hospitalari o de Laboratori de MútuaTerrassa
  • Modalitat C: Projectes de recerca que es desenvolupin en l'àmbit de Fundacions de Sociosanitari de MútuaTerrassa

El passat 7 de febrer la Comissió d'Investigació va emetre els resultats de les puntuacions dels projectes presentats en aquesta edició, fetes per avaluadors interns, han donat com a guanyadors els següents projectes:

Modalitat A+B

1r premi: " Transvaginal human acellular dermal matrix augmented repair vs vaginal hysterectomy and anterior colporrhaphy for pelvic organ prolapse treatment in patients with hiatal ballooning or levator ani injury: a randomized pilot trial" Investigadora Principal Dr. Anna Carmona.

2n premi " El papel de los patrones de sueño-vigilia en la función del sistema glimfático y su vínculo causal con el desarrollo de la enfermedad de Alzheimer"
Investigadora Principal Sra. Natàlia Cullell.

3r premi "Repercusión a largo plazo de las complicaciones obstétricas sobre la presencia y progresión de la aterosclerosis preclínica carotidea en las mujeres con diabetes mellitus tipo 1" Investigadora Principal Dra. Verònica Perea


Modalitat C

"Problemas de conducta en personas con discapacidad intelectual: validación de la versión española del Inventario de problemas de conducta y exploración de la efectividad de un programa de intervención individualizado y estructurado" Investigadora Principal Sra. Juliana Reyes.