Unitat del Laboratori de Recerca (ULR)

La Unitat del Laboratori de Recerca (ULR) de la Fundació Docència i Recerca MútuaTerrassa dóna suport científic i tecnològic als grups de recerca clínica de l’Hospital Universitari MútuaTerrassa (HUMT).

És el segon laboratori de recerca biomèdica més important del Vallès. La FMT disposa d’equips d’última generació i de tecnologies avançades per fer estudis de biologia molecular, histopatologia, microbiologia, transcriptòmica, genètica i epigenètica.

L’equip investigador actual de la ULR està constituït per la coordinadora d’unitat, la Dra. Maria Jesús Arranz; un investigador sènior a temps parcial, el Dr. Israel Fernández; cinc biòlegs de suport a la recerca i sis estudiants de doctorat. ​​​​​​

Un grup CIBER, dos grups consolidats i dos emergents reconeguts per l’Agència de Gestió d'Ajuts Universitaris i de Recerca (AGAUR), i més de 14 equips de recerca biomèdica de l’HUMT realitzen les seves investigacions amb el suport de la ULR i utilitzen les seves instal·lacions. Actualment, la ULR contribueix directament al desenvolupament de més de 20 projectes de recerca finançats per beques competitives i donacions privades.

Serveis

La ULR ofereix recolçament tècnic, estadístic i científic per al disseny d’estudis i anàlisi de dades. També ofereix serveis tècnics per a la realització de diversos assaigs tant al personal intern de l’Hospital Universitari MútuaTerrassa i com al personal extern.

Per a més informació sobre les línies de recerca i els serveis de la ULR, contacteu:

Dra. MJ Arranz
Fundació Docència i Recerca MútuaTerrassa
Sant Antoni, 19
08221-Terrassa
e-mail: mjarranz@mutuaterrassa.es
tel.: 93 7365050 Ext.11803