El magazín radiofònic “Connectats” posa en valor la trajectòria i l’edició d’enguany del Premi d’Infermeria

El passat divendres, 28 de maig, el magazín radiofònic "Connectats" de la Xarxa d'Emissores Locals va entrevistar a Miguel Ángel Molina, director d'Infermeria de l'HUMT, per aprofundir en aquest certament que l'entitat celebra anualment amb l'objectiu de donar visibilitat als avenços de les cures infermeres des dels diferents àmbits assistencials i impulsar la metodologia científica.


En aquest sentit, quan passaven pocs minuts de les 6 de la tarda, Miguel Ángel Molina va referir-se a la llarga trajectòria dels premis -va aprofundir en l'elevat volum d'edicions que acumulen així com en el caràcter consolidat dels mateixos- i també va parlar sobre els objectius que persegueix el certamen.


En el transcurs de l'entrevista també va referir-se al lema d'aquest any i va detallar el volum de treballs presentats. En aquest sentit, també va explicar el procés de selecció dels mateixos així com els criteris emprats per part del Comitè Científic a l'hora d'avaluar-los. Finalment, el director d'infermeria de l'HUMT també va comentar el contingut dels dos treballs guanyadors i va explicar com havia esdevingut la jornada.


Sentir l'entrevista:

https://www.cugat.cat/programes/connectats