Infermeria celebra la sessió d’acollida de professionals de nova incorporació

El passat dilluns, 28 de juny, la sala d'actes de l'edifici docent va acollir la tradicional sessió d'acollida de professionals de nova incorporació que la Direcció d'Infermeria organitza anualment per aquestes dates. Enguany hi van participar un total de 34 professionals: 15 infermers, 12 tècnics en cures auxiliars d'infermeria, 5 mossos sanitaris i 2 tècnics en radiologia. Tots ells s'incorporaran properament a diferents unitats de l'entitat (servei d'Urgències, Unitats d'hospitalització, bloc quirúrgic, Consultes Externes, etc).

Amb l'objectiu de donar-los la benvinguda, la sessió va incloure una breu contextualització de l'entitat i una aproximació a aspectes tan rellevants de la Infermeria com el control d'infecció, el dolor, l'estació clínica infermera, la prescripció infermera, el programa de dietes, el muntatge i desmuntatge de material així com la col·locació dels EPIs amb realitat virtual. L'esmentada formació es complementa amb una sessió online que aborda altres aspectes de Recursos Humans, Unitat de Planificació, Seguretat del Pacient o Campus Virtual.

La captació dels esmentats professionals s'ha dut a terme mitjançant sessions informatives online a diferents universitats -per donar a conèixer l'entitat bàsicament entre els professionals d'infermeria- així com a través d'una sessió informativa als alumnes en pràctiques de l'entitat. També s'ha comptat amb el suport de pòsters i d'un audiovisual corporatiu que convida als infermers i infermeres a sumar-se al projecte de Mútuaterrassa i que es va difondre a través de xarxes socials.