La Unitat de Control d'Infeccions de MútuaTerrassa fa pedagogia sobre la conveniència d'usar correctament la mascareta

L'informatiu del passat 14 de juliol de Canal Terrassa va incorporar una noticia sobre la necessitat de continuar prenent les precaucions adequades per evitar la propagació de la Covid-19. La Maria López, infermera de la Unitat de Control d'Infeccions de l'entitat, va ser l'encarregada de recordar quines son i com fer-ho.

En aquest sentit, va parlar sobre la conveniència de portar la mascareta i va fer èmfasi en la necessitat d'intentar tocar-se-la el mínim. A l'hora de treure-se-la, va recomanar fer-ho a través de les gomes, guardar-la dins d'un sobre de paper i a continuació fer higiene de mans. Va explicar també les tipologies existents així com les principals diferencies entre elles.

Al marge de les mascaretes, donat que no suposen una protecció total la Maria López va abordar també la importància de mantenir la distancia social, va referir-se a la necessitat de fer sovint higiene de mans i "no abaixar la guàrdia".

Veure la notícia:
https://terrassadigital.cat/els-sanitaris-insisteixen-que-cal-fer-un-bon-us-de-la-mascareta-i-tenir-una-bona-higiene-de-mans/