Carme Monge i Olga Ezquerro expliquen a la Ràdio Municipal de Terrassa el projecte "Paternitats responsables"

El passat dimecres, 7 d'octubre, la Ràdio Municipal de Terrassa va tractar el Congrés "Dona, Ciència i Tecnologia" -que es va celebrar ahir telemàticament- i va convidar a les llevadores de l'ASSIR Carme Monge i Olga Ezquerro, en tant que ponents de l'esmentada jornada, que va tenir lloc ahir a la tarda. El propòsit va ser conèixer a fons un dels projectes que es duu a terme des de l'ASSIR del CAP Rambla, el de "Paternitats responsables".

Ambdues professionals van explicar que es tracta d'un espai de trobada i transformació concebut amb la idea de treballar aspectes sobre paternitat que permetin el canvi de model de referents actuals i treballar per una paternitat més activa i responsable. Va dirigit bàsicament a futurs pares i es posa en marxa davant de l'interès creixent dels pares -detectat en els darrers anys- on van reclamant un paper més propi en termes de criança.


En el transcurs de l'entrevista, Monge i Ezquerro van referir-se als beneficis que aporta l'esmentat programa a tots els participants (en termes d'igualtat home-dona, increment del benestar de les mares, dels propis fills, etc) i també van detallar diversos exemples sobre com es pot incrementar la implicació dels pares envers la cura dels seus fills.



Sentir l'entrevista sencera: https://go.ivoox.com/rf/57594787