Laura Fernández és la guanyadora del concurs de vídeos en TikTok sobre el dia Mundial de Reanimació Cardiorespiratòria

El passat 16 d'octubre és el Dia Mundial de la RCP, per a commemorar aquesta efemèride el comitè d'Aturada Cardiorespiratòria va organitzar un concurs de vídeos en TikTok, per a conscienciar a la població de la importància d'una actuació ràpida i correcta davant d'una aturada cardiorespiratòria, perquè "tothom pot salvar una vida".

La premissa dels 13 vídeos, que s'han presentat al concurs, és que tots havien de mostrar els tres passos bàsics: Comprovar, Trucar al 112 i Comprimir per iniciar la maniobra de ressucitació.

La guanyadora del vídeo és Laura Fernández, una estudiant del darrer curs del grau d'Infermeria, que està realitzant les seves pràctiques formatives a la UCI.

El Comitè d'AC vol fer un agraïment molt especial a totes les persones que han creat i gravat aquests originals vídeos.


Sabeu què pot fer TOP per als professionals de MútuaTerrassa?
TOP és la Corredoria d'Assegurances del grup MútuaTerrassa.
Tots els professionals de MútuaTerrassa podeu gaudir dels avantatges que us ofereix TOP Corredoria. Només cal que ens designeu com el vostre assessor, i a partir d'aquest moment serem qui gestionarem les vostres assegurances amb la vostra mateixa companyia asseguradora actual o bé us cercarem les millors alternatives per oferir-vos sempre les millors condicions, tant en cobertures com econòmiques.
Podeu gaudir, tant vosaltres com els vostres familiars, dels serveis i avantatges que us oferim en totes les assegurances: Automòbil, Llar, Salut, Estalvi, Assistència en viatge, Accidents, Vida, Baixa laboral....
Demaneu més informació trucant al 93 736 50 70 o bé visiteu-nos a les nostres oficines d'Avinguda Jacquard, 36.