La Societat Espanyola d'Endocrinologia i Nutrició reconeix el Dr. Andreu Simó amb el premi "Excel·lència en formació MIR"

El Dr. Andreu Simó Servat, actual metge adjunt del Servei d´Endocrinologia i Nutrició de l'HUMT, ha estat guardonat amb el premi "Excel·lència en Formació MIR" atorgat per la Societat Espanyola d'Endocrinologia i Nutrició (SEEN) i que el reconeix com el millor resident de l'estat de la seva especialitat.El jurat ha valorat un ampli ventall d'aspectes, des de l'informe de les habilitats adquirides en aquest període i l'excel·lència en la capacitat de relació amb pacients i familiars, fins a la disposició al treball en equip, l'assistència a cursos, publicacions en revistes i llibres, comunicacions en congressos, participació en projectes de recerca, premis, beques, i coneixements de metodologia de recerca, entre molts d'altres.


El Dr. Simó aquest any ha completat el seu període de formació com a metge intern resident al Servei d'Endocrinologia de l'Hospital Universitari de Bellvitge. El premi li va ser lliurat en el marc del congrés "Controversias en Endocrinología y Nutrición", que es va celebrar a Madrid del 25 al 27 d'octubre.