Els mitjans es fan ressò del Dia Internacional de la Infermeria a MútuaTerrassa


Ahir dimecres, 12 de maig, es va celebrar el Dia Internacional de la Infermeria i l'entitat va festejar aquesta data amb el desplegament d'una gran lona a la façana de l'HUMT en reconeixement a la tasca de la infermeria. Aquesta romandrà penjada fins a finals de mes, coincidint amb la celebració de la 26ena edició del Premi d'infermeria de MútuaTerrassa.

Certament es tracta d'una efemèride que enguany ha pres molt protagonisme donat l'actual context de pandèmia i els mitjans de comunicació se'n van fer força ressò. En aquest sentit, TVE va emetre una noticia a l'Informatiu del migdia (14 i 16h) i Ràdio Rubí va abordar el tema al magazín matinal "Rubí al Dia". Em ambdós casos van recórrer a professionals d'infermeria de l'entitat per contribuir a visibilitzar la seva tasca.

En el cas de TVE van entrevistar a la Maria Salamero, infermera de la UCI i també a la Montse Monforte, infermera i directora del CAP Can Mates. Totes dues van explicar la seva trajectòria professional en l'àmbit de la infermeria i van centrar-se en la tasca que han desenvolupat els seus companys i companyes d'infermeria al llarg del darrer any, coincidint amb la pandèmia de la Covid-19.

Pel que fa a Ràdio Rubí, el Toni Bernabé -conductor del magazín matinal "Rubí al Dia"- va convidar a la Montse Ruiz, infermera del CAP Rubí a conèixer i posar en valor la seva professió a través d'una taula rodona formada per tres professionals d'infermeria. L'Anna Figuera hi va participar en representació d'infermeria del CAP Anton Borja i la Pilar Álvarez com a infermera del CAP Sant Genís.

Veure la noticia de TVE:
https://twitter.com/i/status/1392453029186744321

Sentir l'entrevista de Ràdio Rubí:
https://www.radiorubi.fm/programs/entrevistes-rubi-al-dia/radiorubi_podcast_15954