Benvingut/da, vols ser un dels nostres residents? Vine i coneix-nos!

  • MútuaTerrassa, referents en Formació Sanitària Especialitzada des de l'any 1989

A MútuaTerrassa hi trobaràs formació sanitària especialitzada en 31 unitats docents i 2 unitats docents multiprofessionals de medicina i infermeria.

Cada any més de 40 nous residents arriben al nostre Hospital Universitari i als nostres CAP's. Actualment es formen 159 residents (120 pertanyents a les unitats docents hospitalàries i 39 de la unitat docent d’atenció familiar i comunitària), supervisats per 59 tutors.
  • L'Hospital Universitari MútuaTerrassa (HUMT) és un dels 8 hospitals de més complexitat de Catalunya

L'HUMT ofereix un nivell assistencial de referència amb totes les especialitats mèdiques i quirúrgiques (excepte cirurgia cardíaca i transplantament d'òrgans), no només per a la nostra àrea d’influència (260.000 habitants), sinó també per a d’altres hospitals en especialitats com neurocirurgia, cirurgia toràcica i hemodinàmica cardíaca, el que suposa atendre a una població d'1.000.000 d’habitants.

És un centre inclòs al sistema sanitari integral d'utilització pública de Catalunya (SISCAT), concertat amb el CatSalut de la Generalitat de Catalunya per a la prestació de serveis assistencials als usuaris de la Seguretat Social a l’àrea de Terrassa i zona d’influència.

En l’àrea d’Atenció Primària, MútuaTerrassa comptem amb 9 centres d’Atenció Primària i 4 consultoris, que atenen una mitja de 230.000 pacients cada any.
  • Hospital Universitari per la Universitat de Barcelona

L'HUMT és un dels tres hospitals universitaris de la Universitat de Barcelona, la número 1 en el ranking d'universitats de tot l'Estat, juntament amb l’Hospital Clínic de Barcelona i l’Hospital Universitari de Bellvitge a l'Hospitalet del Llobregat. La UB és el principal centre de recerca universitari de l'Estat i un dels més importants d'Europa.


L'Hospital Universitari MútuaTerrassa forma part del HUBc, el campus de la salut de la Universitat de Barcelona. Un campus d'excel·lència internacional, impulsat per articular la interacció amb els principals hospitals i instituts d'investigació en l'àmbit de la salut.
  • La Recerca i la Innovació són part de la nostra raó de ser

MútuaTerrassa compta amb una Fundació per a la Recerca i la Docència que fomenta la investigació de qualitat. Actualment hi ha 9 grups formats per professionals de l'Hospital Universitari MútuaTerrassa i d'Atenció Primària en els camps de Malalties Infeccioses i VIH/Sida, Malalties del Tracte Digestiu, Oncologia, Salut Mental, Neurociències, Malalties Cardiovasculars i Metabolisme, Malalties respiratòries, Cirurgia General i de l'Aparell digestiu i Epidemiologia i Cronicitat, també existeixen altres línies i grups externs on el investigadors de MútuaTerrassa hi col·laboren.

Durant l’any 2017 s’han publicat 214 articles, dels quals un 89% (191 articles) en revistes amb factor d’impacte, amb un FI total de 1.001,191.

27 especialitats acreditades