Professionals del servei de Medicina Interna i atenció primària intervenen en el 41è congrés de la SEMI


La Sociedad Española de Medicina interna ha organitzat el 41 congrés nacional, que enguany, a causa de la situació actual ha tingut lloc durant tota la setmana per la tarda, en format digital, per facilitar a tots els professionals la seva assistència.

En aquest entorn el Dr. Pere Almagro, Cap clínic i responsable de la unitat de Unitat del Pacient Crònic Complex, va participar a la taula OPTIMIZANDO EL MANEJO DE NUESTROS PACIENTES CON EPOC amb la ponència Validació del índice CODEX con pacientes tractados con triple terapia Fija.

Per una altra banda la Dra. Montse Llordés, cap d'estudis de la UDM d'Atenció Primària i Comunitària va participar a la taula PUNTOS DE VISTA EN EPOC: ATENCIÓN PRIMARIA, MEDICINA INTERNA Y NEUMOLOGÍA , on va donar la visió des de l'Atenció primària.

En la secció de presentació de pòsters el Dr. Luis Simó Pascua, metge resident del servei de Medicina Interna va presentar el pòster: INCIDENCIA DE TROMBOSIS VENOSA PROFUNDA EN PACIENTES HOSPITALIZADOS POR NEUMONÍA POR COVID-19 EN SALAS DE HOSPITALIZACIÓN, que en són autors: L. Simón Pascua(1), J. Sanz Santos(2), O. Llargués(1), M. Paraira(3), M. López De La Fuente(4), I. Rodríguez Pintó(1), A. De La Sierra(1) i P. Almagro(1)
(1)Medicina Interna, (2)Pneumologia, (3)Radiodiagnòstic, (4)Hematologia i Hemostàsia, tots ells de l'Hospital Universitari MútuaTerrassa