Nova sessió del programa “Cuida’t l’esquena” a FUPAR

El passat divendres, 4 de març, un dels fisioterapeutes del Servei de Rehabilitació de l'HUMT, Naim El Homrani , va portar a terme una nova sessió del programa "Cuida't l'esquena" a LaFact, antiga Fundació Fupar.

L'objectiu de les sessions, les quals compten amb una part teòrica i una pràctica, és traslladar a tots els participants les recomanacions a tenir en compte per fer una prevenció dels possibles mals d'esquena produïts per una mala educació postural i per una mala condició física.

Igual que en les passades edicions, es va dur a terme una sessió teòrica a través d'una projecció audiovisual, i una sessió pràctica que es va impartir al gimnàs i va incloure indicacions d'exercicis i estiraments que afavoreixen la bona postura.

"Cuida't l'esquena" és un programa dirigit principalment a les escoles de Terrassa, ja forma part de la Guia d'Activitats Escolars que l'Ajuntament de Terrassa ofereix a les escoles de la ciutat i els centres poden sol·licitar-lo i s'imparteix "sota demanda", com és el cas de LaFact, Fundació Fupar.